ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Συμπόσιο | Εστιατόριο - Παραδοσιακή Ταβέρνα Αρχαία Ολυμπία
 

Στην παραδοσιακή ταβέρνα μας "Συμπόσιο" η οποία βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία, καθημερινά, με αγάπη και μεράκι μαγειρεύουμε και σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία από μοναδικά φαγητά που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιό απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το μενού μας αποτελείται από φρέσκες και δροσερές σαλάτες, με προϊόντα του τόπου μας καθώς και από μία μεγάλη ποικιλία ορεκτικών. Ψητάς της ώρας όπως σουβλάκια, μπριζόλες, μπιφτέκια, κοτόπουλα σούβλας και πολλά ακόμα ψητά που θα σας χορτάσουμε και θα σας μείνουν αξέχαστα. Παραδοσιακά και γευστικότατα μαγειρευτά φαγητά καθώς και διάφορους μεζέδες που μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά το αγαπημένο σας ποτό και να δημιουργήσουν ένα φανταστικό δείπνο.

 
 

Μοναδική Ποιότητα & Γεύση

Η ποιότητα τόσο των πιάτων που προσφέρουμε όσο και των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο για την άριστη λειτουργία της ταβέρνας μας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των πιάτων μας είναι πάντα φρέσκα και ντόπια ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των φαγητών που σας προσφέρουμε.

Τέλος, μπορείτε να συνοδέψετε και να ολοκληρώστε το γεύμα σας με εξαιρετικά κρασιά, μία δροσερή μπύρα, τσίπουρο ή ούζο.

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Σας περιμένουμε

καθημερινά στην ταβέρνα μας μας, για να σας καλωσορίσουμε και σας υποσχόμαστε
ένα γαστρονομικό ταξίδι που σίγουρα θα νοσταλγείτε.